Food for thought

Meld je NU aan, want vol is vol!

Persoonlijke en leiderschapsontwikkeling zijn een tweetal peilers van de Rotaract. Daar ontkomen we ook niet aan tijdens het lustrumjaar.

Daarom vindt op 27 mei Food for Thought plaats; een volledig verzorgde middag inclusief lezing, lunch en workshop bij Stadskasteel Oudaen in Utrecht! Het programma van 12.00-16.00 staat in het teken van de uitdagingen waar young professionals mee te maken krijgen. Blokkeer deze datum in je agenda en wees erbij! Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke borrel met z’n allen.

Kilian Wawoe gaat een lezing geven. Hij zal alles vertellen over hoe young professionals alles uit hun carrière kunnen halen. Hoe er meer verdiend kan worden en hoe we op een gezonde manier met de prestatiedruk om kunnen gaan.

Na een heerlijke lunch gaan we door naar een etiquettecursus van Jan Jaap van Weering.

Wat: Lezing, lunch, workshop
Waar: Stadskasteel Oudaen in Utrecht
Tijd: 12:00 – 16:00 uur
Prijs: €25,-
Voor wie: Rotaracters

 Meld je snel aan via deze link, want vol is vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *