Pakketten Lustrumgala online

Vandaag gaan de eerste pakketten voor het lustrumgala van Rotaract Nederland in de verkoop!

Op 13 oktober 2018 vieren we 50 jaar Rotaract, met alle leden en oud-leden die Rotaract Nederland rijk is. We vieren samen feest tijdens een spetterend lustrumgala in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Het lustrumthema ‘Jong en (on)schuldig’ is deze avond niet te missen. Wist je namelijk dat de Blokhuispoort een oude gevangenis is? De dresscode voor deze avond is dan ook “Chique du Freak”.

We bieden verschillende pakketten aan. Het meest complete pakket biedt een galadiner, toegang tot het feest en een luxe (cel)overnachting inclusief ontbijt. Ook zijn er pakketten voor het galadiner + feest, of enkel voor het feest.

Klik hier voor tickets

Voor vragen kun je contact opnemen via rotaract50jaar@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *